FCC BBQ’s kyckling rub
Detta är en rub som vi har använt till kyckling i flera år. Det är helt fantastiskt för beer-can kyckling, och mycket bra om du bara grillar kyckling eller kalkon. Se bara till att den inte håller på direkt värme för länge. Den innehåller 20% socker, så det kan brännas snabbt om det gör det.

Gör så här
Blanda och redo att använda
Ingredienser
2 msk paprikapulver
2 msk chilipulver
2 msk malda korianderfrön
2 msk kummin
2 msk farinsocker
1 msk salt
FCC BBQ’s kyckling rub
Detta är en rub som vi har använt till kyckling i flera år. Det är helt fantastiskt för beer-can kyckling, och mycket bra om du bara grillar kyckling eller kalkon. Se bara till att den inte håller på direkt värme för länge. Den innehåller 20% socker, så det kan brännas snabbt om det gör det.

Ingredienser
2 msk paprikapulver
2 msk chilipulver
2 msk malda korianderfrön
2 msk kummin
2 msk farinsocker
1 msk salt
Gör så här
Blanda och redo att använda