Gasolgrillar

En gasolgrill är perfekt för dig som vill kunna grilla dagligen utan att det tar längre tid än med ugnen i köket. Gasolgrill är lätta att antända, värms upp snabbt och det är lätt att justera värmen till önskad temperatur. En användarvänlig grill som ger dig ett bra grillresultat varje gång och möjlighet att enkelt utforska flera spännande grilltekniker.

Extreme 4.1

Extreme-serien

Högkvalitativ gasolgrillserie med stor kapacitet, unik design och ett brett utbud av tillbehör för den ultimata grillupplevelsen.

X-Grill-serien

X-Grill serien är solid konstruerad, stiger snabbt i temperaturer och ger dig det bästa resultatet på maten när det kommer till värmefördelning på grillytan. X-Grill har en stor grillyta och levereras med lock och grillkropp i solid gjuten aluminium. Den är lätt att kontrollera temperaturen och den fungerar bra på indirekt och direkt värme.

X-Grill Chef ble testvinnaren 2020 på Norska "Tv2 Hjelper deg" store gasolgrill-test.

Ultimate-serien

Ultimate serien är en gasolgrillar med stor kapacitet. Perfekt för stora och små och stora grillkalas. Vår bästsäljare modell i ny kostym.

Perfection-serien

Gasolgrill med stor kapacitet. Perfekt för stora och små grillfester. Vår bästsäljande serie!

Chef's Special-serien

Chef’s Special serien är en klassisk gasolgrill serie med modern design och ett fönster i locket som ger dig bättre kontroll över grillningen.

Supreme-serien

En av våra mest populära grillar. Detta är en grill som har allt du behöver när det kommer till grill och grillupplevelser. Detta är också en av våra absolut varmaste grillar.

Performance/Performer-serien

En av våra mest populära grillserier. Här hittar du nya modeller som Performer som är byggd på den ursprungliga Performance-grillen, bara med nya uppgraderingar. Det här är grillar som har allt du behöver när det gäller grill och grillupplevelse.

Portable-serien

Liten och effektiv gasgrill som tar liten plats. Perfekt för mindre balkonger, stugan, campingen eller liknande. En av våra mest populära grillar och en av våra absolut varmaste grillar.

Grab 'n' Grill-serien

Det perfekta vandringsgrill konseptet, oavsett om du åker i fjällen, ut med båten, vandrar i skogen eller bara hänger i parken. Innovativt och praktiskt koncept med kol, gasolgrillar och tillbehör för alla resor och utflykter.

Andre modeller

Här serveras våra andra fristående modeller i sortimentet. Allt från vår lilla bordsmodell Magma  till toppmodellen Executive 6.2. på nästan 2,5 meter.