Gasolgrillar

En gasolgrill är perfekt för dig som vill ha en grill som snabbt blir varm, och där det är enkelt att justera temperatur och värmezoner.

Extreme 4.1

Extreme-serien

Högkvalitativ gasolgrillserie med stor kapacitet, unik design och ett brett utbud av tillbehör för den ultimata grillupplevelsen.

X-Grill-serien

X-Grill är en perfekt familjegrill som varierar mellan sex olika design. Alla modeller har tre brännare, nedfällbara sidobord och lock samt grillkropp i gjuten aluminium. X-Grill Chef utsågs till bäst i test 2020 av TV2 Hjelper Deg i Norge.

Ultimate-serien

Ultimate har stor kapacitet, modern design och varierar med olika modeller med unika funktioner, så du kommer garanterat att hitta en Ultimate gasolgrill som passar dina behov.

Perfection-serien

Perfection har stor kapacitet, modern design och finns i två olika varianter. Perfection 4.1 Black Limited edition har ett praktisk fönster i locket, så du får fler grillmöjligheter och bättre kontroll över grillningen. 

Chef's Special-serien

Chef’s Special har en klassisk, modern design och innovative funktioner. Chef's Special varierar i storlek från tre till fyra huvudbrännare. Båda modellerna har en sidobrännare och ett praktisk fönster i locket, så du får fler grillmöjligheter och bättre kontroll över grillningen.

Supreme-serien

Supreme har stor kapacitet och modern design. Supreme varierar i storlek från tre till fyra huvudbrännare, och båda modellerna har en sidobrännare.

Performance/Performer-serien

Performer är byggd på Performance och kommer i en tuff, modern design. De olika modellerna i serien har stor kapacitet och unika funktioner, så du kommer garanterat att hitta en gasolgrill som passar dina behov. 

Portable-serien

Portable har en solid och kompakt design, är lätt att transportera och tar minimalt med förvaringsutrymme. Portable har en stor grillyta och det låga locket gör att gasolgrillen är klar att användas på fem minuter, så att du kan njuta av god mat av god kvalitet.

Grab 'n' Grill-serien

Våra portabla gasolgrillar är lätta att ta med dig, och ger dig goda grillmåltider på ett snabbt, effektivt och säkert sätt, oavsett om du grillar på stranden, i skogen, i bergen eller i parken.

Andre modeller

Magma är en praktisk gasolgrill som uppnår hög värme, och Fire 3.1 har en tuff, industriell design och unika egenskaper. Executive 6.2 är vår största och mest kraftfulla gasolgrill. Den har en modern design och ett brett utbud av funktioner som tar grillningen till en ny nivå.