Våra grillar

I vårt grillutbud hittar du grill för alla smaker och tillfällen. Vi på FCC BBQ har grillar för alla!

Oavsett om du ska på en snabb resa i skogen eller göra en galamiddag för hela familjen och grannskapet hittar du en grill som passar dina behov. Vårt fokus är på bra lösningar, hög kvalitet och användarvänlighet.

Det är då det är kul att använda grillen.

Hamburger med chèvre
Hamburger med chèvre

Gasolgrillar

En gasolgrill är perfekt för dig som vill kunna grilla dagligen snabbt och effektivt. Det kräver mindre arbete, är lättare och justerar temperaturen. Om du väljer en variant med ett fönster i locket är det nästan som att ha ugnen på terrassen.

Kolgrillar

För många är kol det enda sättet att grilla. Kanske är det relaterat till hur det en gång började. I vår samling hittar du bärbara sorter, fatgrillar och de klassiska med och utan pizzafunktioner.

Elgrillar

Vill du ha ett enklare alternativ till kol och gasol, och har du kanske några restriktioner där du bor? Då är elektriska grillar det du behöver. Våra modeller är godkända för inomhusbruk och du hittar både bordsmodeller och med vanliga klassisk look.

Vedgrillar

Skapa en naturlig samlingsplats för familj och vänner i trädgården under hela året med våra nya vedgrillar. Fungerar lika bra för ved som för kol.

 

 

 

Murgrillar

Är du en av dem som har drömt om att bygga ett stort och gedigen utekök med integrerad grill? Då är vår murgrillkollektion något du bör titta närmare på. Här får du ett modulsystem som du kan bygga och placera precis som det passar din trädgård bäst.