Fler grillmöjligheter med Multi Grill System

Med FCC BBQ Multi Grill System kan du tillaga allt du önskar på grillen. Både för vardag och fest.

Utforska möjligheterna med Multi Grill System

Det råder ingen tvekan om att vi norrmän och svenskar älskar att grilla. Kanske är det kombinationen av sommarens friska luft och läckra rätter från grillen som tillför det där lilla extra runt middagsbordet med gästerna. För oss handlar det i alla fall om de sociala aspekterna av grillningen och alla de goda grillsmakerna som du inte kan skapa i ett kök. Det är också väldigt kul att laga mat ute.


Med vårt unika Multi Grill System utökas möjligheterna at kunna grilla allt du vill, både på stressfulla dager med också på de lediga dagarna med extra god tid. Vad sägs om att grilla äkta italiensk pizza med extra krispig skorpa? Eller asiatisk wok? Kanske är det frestande att äta söndagsfrukost ute i solen med ägg, bacon, bönor och amerikanska pannkakor?


WOK I EMALJERT GJUTJÄRN

Asiatisk mat har blivit mer populär med åren. Och med goda skäl. Grönsaker, skaldjur, nudlar eller kött. Och inte minst de goda asiatiska smakerna i såsen. Förutsättningen för att laga en god asiatisk wok är hög värme. Därför är utmärkt att laga wokmåltiden på grillen. Fördelen med att laga wok på grillen är att det går snabbt att förbereda och lätt att grilla. Till exempel älskar vi att grilla fried rice, krabbklor med svartpepparsås och Pad Thai. Emaljerad gjutjärn-wok kan ocks¨användas på en sidobrännare, men också på en vanlig spis.


STEKPANNA I EMALJERAT GJUTJÄRN

En stekpanna i emaljerat gjutjärn kan användas på grillen eller spisen. Den passar perfekt för måltider där du önskar sås i maten, och den fungerar like bra på kolgrillen som på gasgrillen. Möjligheterna är många. Vad sägs om en viltgryta på vintern eller en krämig kycklinggryta?


PIZZASTEN

Pizza är en favorit för de flesta. Alla älskar väl pizza?
När pizzan steks på grillen kommer du ännu närmare den äkta italienska smaken. Med en pizzasten får du ordentlig värme under pizzan när den placeras på grillen. Detta gör skorpan krispig och god. Med en pizzasten kan du också laga tortilla, naanbröd och andra platta bakverk. Inte bare blir brödet på en pizzasten mycket bra, men det är riktigt kul när man behärskar konsten.


STEKPLATTA i EMALJERAT GJUTJÄRN

Ett perfekt verktyg för att grilla fisk! Många tycket det är svårt att grilla fisk eftersom den ofta fastnar eller faller genom gallret. Med en emaljerad stekplatta behöver du inte oroa dig för att fisken fastnar eller hamnar på botten av grillen. Denna passar utmärkt för flera typer av grillmåltider, som ägg och bacon.


EMALJERAT GJUTJÄRNSGALLER – SEARING GRID

Detta är ett kraftigt grillgaller som är perfekt för att grilla stora köttbitar. Alla som gillar att grilla en perfekt biff kommer förmodligen att uppskatta denna. Du får saftiga grillmärken på köttet samtidigt som köttet får en fin stekyta. Undrar du hur man griller en perfekt grillad biff?


Ett Multi Grill System ger dig goda smakupplevelser och möjligheter att använda din kreativitet och utforska flera typer av grillrätter. Det är kul att kunna imponera på vänner och familj med nya smaker och kombinationer som tar grillmaten till nya höjder.

Publicerat i

Senaste nytt

Grilltillbehör som förbättrar grillupplevelsen

23. juli 2021

Rätt grilltillbehör förbättrar grillningen varje dag. Få tips från kocken om olika typer av grilltillbehör och några favoriter du bör ha i verktygslådan för fler grillmöjligheter över lågorna.

Les mer

7 läkra kryddblandningar du kan ta med dig på din resa

13. juli 2021

Här ger vi dig sommarens hetaste kryddtips. 7 olika kryddblandningar som är enkla att göra och perfekta att bära i ryggsäcken på resan.

Les mer

Stektermometer: Hemligheten bakom perfekt grillad mat

18. juni 2021

Vi ger dig våra bästa tips om hur du uppnår bästa resultat varje gång du grillar.

Les mer