Välkommen till vårat grilluniversum!

Välkommen till The Flying Culinary Circus BBQ brand, FCC BBQ. På vår hemsida kommer du in i vårat grilluniversum, här delar vi all produktinformation om våra grillar och grilltillbehör, men också massa inspirerande innehåll om grillning.

FCC BBQ är The Flying Culinary Circus grillmärke. Här på våran hemsida får du en inblick i vår grillvärld. Här delar vi med oss om produktinformation om våra grillar och tillbehör, BBQ- och grillrecept men även en hel del tips och ticks. Du kan också registerna din grill i förbindelse med vårat garantiprogram. Eller enkelt kontakta oss på kundservice om du har några funderingar. Genom vårat nyhetsbrev ger vi dig tips, recept och spännande nyheter.

En kort introduktion.

I 2018 lanserades FCC BBQ som ett nytt grillmärke av The Flying Culinary Circus i Norge.

I The Flying Culinary Circus hade vi sålt matvaror inom grillsegmentet på Meny/Norgesgruppen i flera år, så därför blev det väldigt naturligt att ta nästa steg mot hardware-segmentet inom grill.

Med över 300 000 timmar i förklädet och bred kompetens från kockyrket i både Norge och utomlands, önskade vi att dela med oss av vår kunskap och glädje i grillmat.

Med andra ord, har vi lagat mat bakom grillar och grytor i många årtionden och vet mycket om vad som behövs för att tillverka en bra, tålig och rejäl grill. Denna förkärlek för grillning som tillagningsmetod blev själva startskottet för FCC BBQ.

I 2019 fick vi snabbt en position på marknaden, och året efter lanseringen blev vi det näst största märket i Norge efter Weber, något vi såg på som en stor bragd. David tätt i ryggen på Goliat. Detta resulterade i att dörrarna öppnade sig till vår kära granne i Sverige, en stor dag för oss.

I 2020 har växten varit formidabel, och dörrarna har på nytt öppnat sig för oss och gett oss nya möjligheter hos vår kära granne i syd, nämligen Danmark. Nu i slutet av 2020 har vi etablerat oss som ett av de största grillmärkena i Skandinavien. Vi är oerhört tacksamma för den tillit som våra kunder har gett oss, och vårat norska grillmärke i FCC BBQ.

Filmen ovanför gir deg en inblick i vilka vi är och våran spännande resa. Följ gärna med i sociala medier, antingen via Instagram, Youtube eller Facebook. Här delar vi inspirerande BBQ och grillinnehåll.

Stor kockhälsning från FCC BBQ teamet

Publicerat i

Senaste nytt

Stektermometer: Hemligheten bakom perfekt grillad mat

18. juni 2021

Vi ger dig våra bästa tips om hur du uppnår bästa resultat varje gång du grillar.

Läs mer

Grill – vad ska man välja? Så väljer du rätt grill

14. maj 2021

Det är inte alltid lika lätt att veta vilken typ av grill som passar just dig, i djungeln av grilltyper, märken och modeller. Vilken grill passar bäst för dig?

Läs mer

Fler grillmöjligheter med Multi Grill System

11. maj 2021

Med FCC BBQ Multi Grill System kan du tillaga allt du önskar på grillen. Både för vardag och fest.

Läs mer