Välkommen till FCC BBQ!

FCC BBQ är The Flying Culinary Circus grillmärke. Våra grillprodukter kännetecknas av hög kvalitet, modern design och funktionalitet. Ett grilluniversum för alla som älskar att grilla.

FCC BBQ är The Flying Culinary Circus grillmärke. Här på våran hemsida får du en inblick i vår grillvärld. Här delar vi med oss om produktinformation om våra grillar och tillbehör, BBQ- och grillrecept men även en hel del tips och ticks. Du kan också registerna din grill i förbindelse med vårat garantiprogram. Eller enkelt kontakta oss på kundservice om du har några funderingar. Genom vårat nyhetsbrev ger vi dig tips, recept och spännande nyheter.

En kort introduktion.

I 2018 lanserades FCC BBQ som ett nytt grillmärke av The Flying Culinary Circus i Norge.

I The Flying Culinary Circus hade vi sålt matvaror inom grillsegmentet på Meny/Norgesgruppen i flera år, så därför blev det väldigt naturligt att ta nästa steg mot hardware-segmentet inom grill.

Med över 300 000 timmar i förklädet och bred kompetens från kockyrket i både Norge och utomlands, önskade vi att dela med oss av vår kunskap och glädje i grillmat.

Med andra ord, har vi lagat mat bakom grillar och grytor i många årtionden och vet mycket om vad som behövs för att tillverka en bra, tålig och rejäl grill. Denna förkärlek för grillning som tillagningsmetod blev själva startskottet för FCC BBQ.

I 2019 fick vi snabbt en position på marknaden, och året efter lanseringen blev vi det näst största märket i Norge efter Weber, något vi såg på som en stor bragd. David tätt i ryggen på Goliat. Detta resulterade i att dörrarna öppnade sig till vår kära granne i Sverige, en stor dag för oss.

I 2020 har växten varit formidabel, och dörrarna har på nytt öppnat sig för oss och gett oss nya möjligheter hos vår kära granne i syd, nämligen Danmark. Nu i slutet av 2020 har vi etablerat oss som ett av de största grillmärkena i Skandinavien. Vi är oerhört tacksamma för den tillit som våra kunder har gett oss, och vårat norska grillmärke i FCC BBQ.

Filmen ovanför gir deg en inblick i vilka vi är och våran spännande resa. Följ gärna med i sociala medier, antingen via Instagram, Youtube eller Facebook. Här delar vi inspirerande BBQ och grillinnehåll.

Stor kockhälsning från FCC BBQ teamet

Publicerat i

Senaste nytt

Pizza på grillen

Så gör du en riktig pizza på grillen

13. augusti 2021

Pizza på grillen har blivit riktigt populärt de senaste åren. Kanske är det kombinationen av hemlagad pizzadeg på en pizzasten över hög värme som ger den äkta italienska pizzaskorpan. Lär dig kockens tips för perfekt pizza på grillen, varje gång.

Läs mer om pizza på grillen

Grilltillbehör som förbättrar grillupplevelsen

23. juli 2021

Rätt grilltillbehör förbättrar grillningen varje dag. Få tips från kocken om olika typer av grilltillbehör och några favoriter du bör ha i verktygslådan för fler grillmöjligheter över lågorna.

Les mer

7 läkra kryddblandningar du kan ta med dig på din resa

13. juli 2021

Här ger vi dig sommarens hetaste kryddtips. 7 olika kryddblandningar som är enkla att göra och perfekta att bära i ryggsäcken på resan.

Les mer